Improsta energiaa!

Kaipaatko naurua ja energiaa kevääseesi? Haluaisitko hioa vuorovaikutustaitojasi? Toivoisitko rohkeutta esiintymiseesi? Businessteatteri järjestää huhtikuussa kaksipäiväisen teatteri-improvisaatiokurssin, jossa olemme näiden teemojen äärellä.

  • Valtimonteatteri

  • 21.4.2018

  • 10-15

 

Improvisaatio tarkoittaa toimintaa jota ei ole suunniteltu ennalta. Se haastaa sietämään epävarmuutta ja luottamaan itseensä vaikkei tiedäkään mitä seuraavaksi tapahtuu. Teatteri-improvisaation keskeisin lause on ”moka on lahja” ja kurssilla tehtävillä harjoituksilla pyrimme kasvattamaan myös osallistujien myötätuntoa itseään kohtaan virheineen. Teatteri-improvisaation harjoittelu sopii kaikille ja kehittää monia taitoja jotka ovat tarpeellisia ja hyödyllisiä niin työ -kuin siivilielämässäkin. Aloitamme helpoista ja hauskoista teatteri-improvisaation harjoituksista, joten mitään erityisosaamista et tarvitse osallistuaksesi. Kipinä uuden tutkimiseen riittää!

Vetäjänä toimii Businessteatterin näyttelijä Milla Östman. Hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus erilaisten draamaprojektien ja improvisaatioworkshoppien vetämisestä niin yritys – kuin koulumaailmassakin.

Ryhmään otetaan enintään 14 henkilöä, joten varaa paikkasi nopeasti osoitteesta: [email protected]

Otathan mukaan verkkarit tai muut housut, joissa on helppo ja mukava liikkua!

Kurssipäivät 21.4. ja 22.4. klo 10-15

Hinta: 190 euroa

Valtimonteatteri

Aleksis Kiven katu 22, 00500 Helsinki