Businessteatterin aamiaistilaisuudessa pääset tutustumaan palveluihimme. Tässä avoimessa työskentelyssä voit arvioida olisiko meistä hyötyä omalle organisaatiollesi.

  • Bulevardi

  • 25.4.2018

  • 8:30-11

Ilmoittaudu

Businessteatteri on eurooppalainen metodi, jonka olemme tuoneet Suomeen. Olemme toteuttaneet Businessteatteria mm. johtamisen ja asiakaspalvelun kehittämisessä esimerkiksi media­alalla, vähittäiskaupan alalla, yksityisessä terveydenhoitoalan ketjussa, Helsingin kaupungilla, Espoon kaupungilla, metalli­alalla, it-alalla, ammattiliitoissa, ja pankkitoiminnassa.

Meillä Businessteatterissa on paitsi näyttämötyön tausta myös organisaatio­osaamisen vahvuudet. Me työskentelemme teatterialan lisäksi kouluttajina, coacheina ja konsultteina.

Businessteatterin tuloksellisuus ja hyöty perustuvat siihen, että teatteri peilaa yrityksen todellista tilannetta – katsojat eläytyvät tunnetasolla vahvasti siihen, mitä näkevät näyttämöllä. Pelkkä tieto ei riitä muuttamaan ihmisen toimintaa. Mukaan tarvitaan tunnekomponentti. Tämä tiedetään yleisesti, mutta koulutuksessa on vaikeaa luoda tilannetta, jossa tunnekomponentti on turvallisella tavalla mukana. Ihminen muuttaa toimintaansa vasta, kun tahto herää. Ja tahdon heräämiseen tarvitaan tuo tunne. Businessteatteri tarjoaa myös uusia näkökulmia osallistujan omaan työhön kun katsoja voi havainnoida tuttua arkea ulkopuolisen silmin. Konsultti ohjaa tilaisuutta ja tekee prosessista helpon ja turvallisen samalla varmistaen että pysymme kokoajan tiukasti tavoitteessa.

Businessteatteri perustuu kokemuksellisuuteen, siksi järjestämme kiinnostuneille demotilaisuuden työkaluistamme.

Bulevardi

Bulevardi 17, 00120 Helsinki

Lisätietoja

Milla Östman

+358 50 301 7292
[email protected]

Ilmoittaudu mukaan

Laita viestiä ja me otamme sinuun yhteyttä.